Helsingin sanomat OP-Pohjola Kemira S-ryhmä Accenture Eastway Elisa Taloussanomat

aava

Aava

Jag tycker om att uppträda. Först är det litet pirrigt, sedan blir det underbart. Jag dansar för femte året i följd med Step Up kids, spelar tvärflöjt och piano. Tre av mina favoritkonstarter är cirkus, film och musik. Jag gillar Anna Abreu och Arne Alligator. Jag föddes år 2000 så jag är stadsorkesterns fadderbarn och diggar klassiskt. Men jag är hellre rockflicka än älva.

aavas festspel:

18.8. - 29.8.

Iik, tandtrollet

Den här föreställningen verkar rolig! Tandtrollet Iik, ¨kvalstergänget” och ”Bakteriepumpen” gör en skrattfärdig redan nu. Jag har ännu inga hål i tänderna. Tandtrollet lär inte bara att hitta sin egen plats utan också att det lönar sig att borsta tänderna två minuter varje morgon och kväll – eller inte!

23.8. och 24.8.

pippi långstrump

Pippi har alltid varit min idol! Vi har också litet likadana flätor. Jag älskar att dansa. Om Pippi är med och om hon dessutom dansar flamenco, så kan jag inte lämna föreställningen osedd. Klackarna i taket! Härligt!

30.8.

barnens biosöndag

Jag ser ofta på film, det är roligt. Men den här filmen är stum. Den saknar ljud, men har nog musik. En sån film har jag aldrig sett. Därför är jag intresserad.