Helsingin sanomat OP-Pohjola Kemira S-ryhmä Accenture Eastway Elisa Taloussanomat

aava

Aava

Tykkään esiintymisestä. Ensin on vähän jännitystä, sitten ihanaa. Tanssin Step-Up Kidsissä, soitan poikkihuilua ja pianoa. taidesuosikkini ovat sirkus, elokuva ja musiikki. Tykkään Anna Abreusta ja Aarne Alligaattorista. Synnyin 2000, joten olen kaupunginorkesterin kummilapsi ja fanitan klassista. Mutta olen mielummin rokkityttö kuin keijutyttö.

katso aavan valinnat:

18.8. - 29.8.

Iik, Hammaspeikko

Tämä esitys kuulostaa hauskalta! Hammaspeikko Iik, pölypunkkarijengi ja Bakteeripumppu naurattavat jo valmiiksi. Minulla ei ole suussa vielä yhtään reikää. Oman paikan löytämisen lisäksi Iik hammaspeikko voi myös opettaa, että hampaita kannattaa harjata joka aamu ja ilta 2 minuuttia – tai sitten ei!

Su 23.8. ja Ma 24.8.

Peppi Pitkätossu

Peppi on aina ollut mun idoli! Meillä on vähän samanlaiset letitkin. Ja rakastan tanssia. Jos siis esityksessä on Peppi, joka tanssii ja vieläpä flamencoa, niin en voi jättää sitä väliin. Kyllä varmaan kengän korot kopisevat! Mahtavaa!

Su 30.8.

Lasten leffasunnuntai

Leffat ovat hauskoja ja katson niitä usein. Mutta tämä elokuva onkin mykkä. Siinä ei ole ääntä, mutta musiikkia kyllä on. Sellaista leffaa en ole nähnytkään. Siksi se minua kiinnostaa.